Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné žampiony s mletým masem

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso promícháme s kořením a špetkou soli. Na větší pánvi necháme zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli. Přidáme maso a nakrájené nožičky žampiónů. Za stálého míchání restujeme 10 minut. Maso necháme vychladnout a do vychladlého masa zamícháme vejce. Do máslem vymazané zapékací mísy uložíme očištěné žampióny. Do každého žampiónu dámee kopeček mletého masa. Směs lehce vtlačíme do žampiónu. Naplněné žampióny dáme do trouby vyhřáté na 180 °C a zapékáme 25-30 minut. Asi 10 minut před koncem pečení posypeme žampióny nastrouhaným sýrem a nakrájenou kapií.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |31. prosince 2013
skvělé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!