Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné žampióny s tarhoňou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Velké žampióny očistíme, odřízneme od klobouku nohu. Malé žampiónky nakrájíme nadrobno. Klobouky pokapeme olejem a citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Jemně pokrájené zbylé houby orestujeme na polovině másla spolu s cibulí a česnekem. Přidáme dušenou tarhoňu (připravenou podle návodu na obalu), osolíme, opepříme a stáhneme z tepla. Do houbové směsi přidáme nakrájenou šunku, zbylé máslo, rozdrobený toastový chléb, nasekané bylinky a pokrájený sýr. Směsí naplníme připravené klobouky hub. Naplněné houby dáme na rozehřátý gril a grilujeme cca 8-10 minut na střední teplotu. Přepůlíme a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
darma |18. června 2014
hmmm Odpovědět
Alpenrose |12. června 2014
******* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!