Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné zelí Camburat

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vařící osolené vody dáme hlávku zelí. Vaříme asi 5 min. a necháme ještě chvíli v horké vodě, aby listy změkly. Necháme odkapat a rozevřeme list po listu jako květinu. Každý list rozevřeného zelí namažeme náplní a listy znovu skládáme do hlávky, kterou pevně ovážeme nití. Zelí pečeme přikryté /pekáčem či alobalem/ 2-3 hod. za stálého podlévání. Lze přidat menší cibule, mrkev a kápnout bílé víno. Jí se s vařenými brambory. Nápln´: Bůček umeleme, smícháme s uzeným masem nebo slaninou nakrájenou na kostičky, s cibulí, vejcem, strouhankou, pepřem, solí. Obloha: 6 cibulek, mrkev nakrájená na kolečka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
paráda to prostě musím vyzkoušet Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
eviti |30. května 2013
super Odpovědět
milion|24. řijna 2013
efektní Odpovědět
Kuchařka|21. řijna 2013
jasné Odpovědět
břich|21. června 2013
hmmmmmmmmmmmmmm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!