Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný filet z mořského vlka

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli orestujeme na troše oleje, přidáme rýži, promícháme a zalijeme vývarem. Vaříme za stálého míchání do úpravy al dente. Poté vmícháme máslo, které rýžovou směs zahustí. Přidáme tymián s bazalkou. Podle potřeby dosolíme. Dobře vyzrálá rajčata nakrájíme na menší kostky a orestujeme je s oloupanými a na plátky nakrájenými stroužky česneku, přidáme špetku soli a čerstvě mletého pepře. Malou okrouhlou zapékací formu obložíme po stěnách plátky rybích filetů a přidáme rýži tak, aby střed formy zůstal volný. Ten potom naplníme připravenou rajčatovou směsí. Pečeme při teplotě 180°C po dobu asi 10 minut. Podáváme jako teplý předkrm při slavnostní příležitosti nebo samostatně jako lehkou večeři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!