Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný hermelín na gril

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vybalím hermelín a ustřihnu si podle něj alobal. Hermelín rozříznu. Nakrájím cibuli (dávám na jeden hermelín půl normální žluté cibule nebo cca 2 jarní cibulky), Pokořením trochu alobal na něj dám spodní část hermelínu, zase pokořením a na něj dám cibulku. Přiklopím a opět trochu pokořením a zabalím podle obrázku směrem nahoru, aby nevytekl. Dám na rozpálený gril a cca 15 minut griluji, podle toho kdy se začne alobal nafukovat. Poté vybalíme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
sari |16. května 2013
znám mnam Odpovědět
eviti |15. května 2013
dělám podobně - dobré Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
dělám podobně ale bez cibule a zapečený v mikrovlnce:) Odpovědět
Mišička |12. května 2013
Mám uloženo Odpovědět
Babetta |7. května 2013
Já používám koření "GRILOVANÝ SÝR" Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
freya |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!