Staňte se našimi fanoušky na:

Plneny hermelin - peceny v troube

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na jarni cibulce osmahneme zampiony a pokrajena jatra, okorenime soli, peprem a provensalskym korenim. Smes vlozime do vydlabaneho, rozpuleneho hermelinu, priklopime, zabalime do puvodniho obalu a peceme v troube cca 15minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
mňam!!! Odpovědět
LadyAnn |8. května 2013
luxus Odpovědět
Linda |7. května 2013
mám ráda Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
slavuska |6. května 2013
miluju Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
super díky za recept Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!