Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný hermelín pikantní

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • špetka mletá paprika sladká
  • podle potřeby pepř
  • 1 lžička kečup
  • 1 balení hermelín
  • prolisovaný, 2 stroužky česnek
  • feferonková pasta, 1 lžička

Pracovní postup:

Hermelín vodorovně rozkrojíme a opatrně vydlabeme vnitřek tak, aby stěny byly aspoň 3 cm silné. Vydlabaný hermelín dáme do misky, přidáme pastu (nebo rozemleté feferonky), kečup, česnek a papriku, podle chuti můžeme ještě opepřit. Všechno rozdrtíme a smícháme tak, aby nevznikly velké hrudky. Směs dáme do obou polovin hermelínu a přiklopíme. Hermelín polijeme olejem, aby neoschl a necháme ho aspoň den odležet v ledničce. Hotový můžeme ozdobit podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!