Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný vepřový bůček

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bůček vykostíme a nařízneme od středu ke krajím tak,aby vznikla kapsa na naplnění.Náplň si připravíme z másla,do kterého zatřeme žloutky se solí a přidáme pokrájené v mléce namočené housky,usekanou petrželku,trochu osekaného muškátového oříšku,strouhanku a z bílků ušlehaný tuhý sníh.Vše zlehka promícháme a naplníme směsí kapsu v bůčku, pak kapsu zašijeme,osolíme,kůžičku nakrájíme na čtverce,posypeme kmínem,podlijeme na pekáči horkou vodou a v troubě upečeme dočervena.Podáváme s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. dubna 2013
přidávám kostičky uzeného do nádivky Odpovědět
jana.h |28. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to dobře :-) ukládám... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!