Želatinu necháme nabobtnat. Pokud máme mražené ovoce, tak rozmrazíme a propasírujeme a smícháme se sirupem, přidáme nabobtnalou želatinu ze tří plátků a směs ponecháme stranou. Smícháme jogurt, tvaroh, citronovou šťávu a vmícháme zbylou želatinu. Šlehačku ušleháme se ztužovačem, tři lžíce přidáme do ovocné želatiny, zbytek přidáme do tvarohového krému. Ovocnou a tvarohovou směs střídavě vléváme do bábovkové formy (ideální je o obsahu 750 ml), pak lžící nebo vidličkou promícháme, aby vznikl mramorový vzor. Necháme zmrazit alespoň 4 hodiny. Před podáváním namočíme formu na okamžik do teplé vody, pak vyklopíme a vyplníme asi 200 g lesního ovoce. Poznámka: Na obrázku je "bábovka" položena na bezé z cukrové pěny. Recept na BEZÉ : 8 bílků vyšleháme se špetkou kypřícího prášku na hustý sníh,šlehač přepneme na nejnižší stupeň a vmícháme 200g cukru krupice.Trochu solamylu rozmícháme s 200g moučkového cukru a přesejeme na připravený sníh. Opatrně smícháme a cukrářským kornoutem stříkáme na plech. Sušíme v troubě nejméně 2 hodiny při teplotě 100° (někdy to tvá i mnohem déle podle výšky bezé - dle potřeby kontrolujeme).