Staňte se našimi fanoušky na:

Pochoutka z hájenky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájené maso,játra a cibuli zprudka orestujeme na sádle,zaprášíme sladkou paprikou,zastříkneme vodou,po chvíli přidáme fazolový lusk a dusíme pod poklicí za občasného podlévání vývarem z masoxu popř,z kostí.Když je maso změkne přidáme kečup,špetku divočiny koření,sójovou omáčku,cukr a pepř a jěště chvíli dusíme.Nakonec dochutíme kyselinou citrónovou a solí.Podáváme s chlebem nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!