Staňte se našimi fanoušky na:

Pochoutka ze zbytku brambor

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zbylé brambory od oběda rozšťoucháme a přidáme vejce, trochu mléka a hrubou mouku tak, aby vzniklo hustší těsto. Z něj děláme bochánky, které naplníme uzeninou. Obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji. Podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem. Autorkou tohoto receptu je paní Markéta Humlová - Paprika, která má ještě spoustu výborných nápadů na TOP receptech.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
Zorushka |6. dubna 2013
Jsem moc ráda, že jsme si s paní autorkou tohoto receptu všechno vysvětlily. Recept je opravdu výbornýbyl před lety uveřejněn v kalendáři a od té doby ho doma používáme a všem vřele doporučuji. Odpovědět
Vladenka |5. dubna 2013
ale recept jako rychlovka je dobrý Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Nemusíš přece mazat recept, stačí vymazat foto, nebo se autorky zeptat, jestli by jí vadilo, kdyby jsi ho nechala, když už je tady. Určitě by byla vstřícná, stačí se jen zeptat. taky to tak dělám.:-) Odpovědět
Zorushka |4. dubna 2013
Omlouvám se velice, nebyl to žádný záměr.. Recept vymažu,.Je mi to líto. Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Zorushka, no, poslala jsem tento recept i s odkazem na původní recept i s fotografií adminům tohoto webu. Ať to posoudí oni. Autorku tohoto receptu znám osobně a taky její foto. Odpovědět
Sofii |4. dubna 2013
Taky se mi vůbec nelíbí ukradené fotky, které tady potkávám. Já osobně sem přidávám jen to, co sama uvařím, upeču a sama vyfotím. Nedala bych někam recept, který jsem sama nevyzkoušela a tím pádem bych ani nevěděla, jestli vůbec stojí za to ho uvařit. Ale každý to vidíme jinak..... a s tím Jano Remková asi nic nenaděláme :-( Odpovědět
Zorushka |4. dubna 2013
Dobrý den, je mo líto, že si myslíte, že je recept kopírovaný. Ale já mám doma recepty, které jsem sbírala léta a podle nich jsem vařila. Odkud jsou, to už si nepamatuji, určitě však ne z internetu!!! Všechno jsem vyzkoušela, ale ne ke všemu mám vlastní fota. Použila jsem foto uschované v PC, I já jsem nalezla na netu spoustu svých vlastních fotek... Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Zde odkaz na její recept včetně fota.....http://www.toprecepty.cz/recept/4063-pochoutka-ze-zbytku-brambor/ Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Jsem docela sklamaná. Myslela jsem, že zde přidáváme hlavně své recepty, nebo recepty, které aspoň sami uvaříme. Tohle je však recept "papriky" z Topreceptů včetně jejího fota. Holky, nevadí mi recepty, které šíříme i z jiných webů za předpokladu, že si jídlo samy uvaříme a hlavně nafotíme. Kdo to nedělá, nemá představu o tom, jaká je to nimravá práce, než se vám povede fotka, kterou chcete vložit na web.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!