Postup: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Poté zašleháme olej, horkou vodu a na konec mouku smíchanou s práškem do pečiva. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, který postupně přimícháme k těstu. (Na kakaový korpus přidáme k těstu kakao.) Vezmeme si kulatou formu, kterou vyložíme na dně pečícím papírem. Těsto nalijeme do formy a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 150 ˚C péct cca na 2/4 hodiny. Krém: Nejprve uvaříme pudink. ½ litu mléka s dvěma pudinky. V misce si vyšleháme 1 máslo s trochou moučkového cukru. Poté za stálého šlehání přidáváme po troškách vychladlý pudink. Postup na dort: Korpus si 2 krát prořízneme. První plát namažeme marmeládou a následně krémem. Položíme druhý plát korpusu, který namažeme stejným způsobem. Nakonec položíme třetí plát korpusu, který lehce pomažeme krémem. Takto připravený dort dáme cca na 2 hodiny vychladnout do lednice. Mezitím si vyválíme marcipán bílé barvy, kterým potáhneme dort. Na boky dortu nalepíme "tužky", které jsou vyrobené také z marcipánu. Na vršek dortu vyválíme kousek marcipánu ve tvaru papíru.