Staňte se našimi fanoušky na:

Podvarak (zapečené kysané zelí)

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme zelí, promícháme a dusíme doměkka. Občas podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec přidáme papriku, pepř a rýži a dodusíme doměkka. V zelí nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zhnědnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |2. března 2015
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!