Staňte se našimi fanoušky na:

Pohanková dobrota (2 porce)

Autor receptu: oliv (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pohanku přelijeme vroucí vodou, po chvíli přecedíme a necháme důkladně okapat. V kastrolku nasucho pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a zvolna pod poklicí dusíme. Dál podléváme a pohanku dodusíme do měkka. Pak do ní vmícháme sůl, majoránku a utřený česnek. Na sádle osmažíme do zlatova jemně nakrájenou cibuli a slaninu a obě porce na talířích polijeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |6. července 2013
dobrý tip Odpovědět
i |6. července 2013
ukládám Odpovědět
VELKAKOKI |6. července 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!