Staňte se našimi fanoušky na:

Pojizerské houbové kyselo

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na přípravu polévky si připravíme 1,5 l vody, nebo vývaru. Sušené houby uvaříme ve vodě, nebo vývaru. Přidáme kmín a sůl, zahustíme cibulovou jíškou, kterou jsme připravili ze sádla, cibule a mouky. Dobře prošleháme, a vaříme nejméně 30 minut. Přidáme zakysanou smetanu, mletý pepř, necháme přejít varem. Po minutě dochutíme polévkovým kořením, solí a sekanou celerovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!