Staňte se našimi fanoušky na:

Polevka Hokkaido se zazvorem

Autor receptu: moja (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrajime, dyni zbavime slupky, vydlabeme jadra a nakrajime na kostky. Maly kousek zazvoru nakrajime na jemno. Cibuli zpenime na oleji a kousku masla, pridame dyni, zazvor, osolime, opeprime. Mirne osmahneme. Zalijeme kurecim vyvarem a varime do zmeknuti, asi 15 minut. Pokud si myslime, polevka bude ridka, muzeme pridat na zahusteni vodu smichanou s moukou. Dle potreby. Pote prilijeme slehacku, dle potreby a chuti a rozmixujeme. Mezitim si mirne na sucho osmahneme dynove seminka. Polevku servirujeme spolu posypanou seminkama a pokapanou dynovym olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!