Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka jehněčí s rýží

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Malý šálek rýže povaříme ve slané vodě a necháme okapat. Do horkého vývaru nakrájíme libové jehněčí maso, pórek a česnek, přidáme sójovou omáčku, několik kapek vinného octa a vaříme doměkka. Pak polévku osolíme, přidáme do ní žampion nakrájený na plátky, vařenou rýži a ještě asi 5 minut povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |5. řijna 2013
koupíme Odpovědět
M* |5. řijna 2013
kde vzít jehněčí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!