Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka s houbami shitake

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Žampiony nakrájíme na čtvrtky. Houby shitake namočíme ve vodě, poté napůlíme. 2) V hrnci rozpálíme olivový olej a opečeme na něm cibuli. Přidáme pórek a také opečeme. 3) Přidáme houby a krátce orestujeme. 4) Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Poté snížíme teplotu. 5) Osolíme, opepříme a povaříme 10 minut. 6) Přidáme gnocchi a nasekaná sušená rajčata. 7) Anglickou slaninu opečeme na sucho na pánvi dokřupava. 8) Polévku podáváme s křupavou slaninkou, pažitkou a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
skvěle Odpovědět
sonizna |1. června 2015
To s těmi drcenými houbami vyzkouším Odpovědět
objev |1. června 2015
Sušené houby také využívám tak, že je v hmoždíři rozdrtím na prach a ten přidávám do různých pokrmů. Dodají chuť. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!