Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka s játrovými knedlíčky s česnekem a majoránkou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra naklepeme paličkou a naškrábeme nožem na kašičku nebo je semeleme na masovém strojku. Rozpuštěné máslo utřeme s vejcem, přimícháme játra, strouhanku namočenou ve vodě, česnek utřený se solí, pepř a majoránku. Je-li hmota řídká, přidáme strouhanku, je-li příliš hustá, přilijeme vodu. Lžičkou vykrajujeme knedlíčky, které vkládáme do vařícího vývaru a vaříme asi 3-5 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!