Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z čerstvého zelí od tety.

Autor receptu: Martinka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí pokrájíme a dáme vařit do osolené a okmínované vody.Z tuku a poloviny mouky uděláme světlou jíšku,rozředíme ji a přilejeme k polévce.V mléce rozkvedláme zbytek mouky.Když zelí změkkne,polévku mlekem zalijeme a ještě krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |16. prosince 2014
1+++ Odpovědět
kymlal |3. února 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!