Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z červené řepy pro celiaky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Červenou řepu odšťavníme a vlijeme do ní šťávu z citronu. Odstředěnou dužinu z červené řepy povaříme v osolené vodě s kmínem asi 15 minut. Samostatně uvaříme brambory, dužinu scedíme a do vývaru vsypeme uvařené brambory, přidáme olej a syrovou řepnou šťávu. Zamícháme a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |26. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucie Dubská |24. srpna 2013
mnam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!