Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z hlávkového zelí

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu a kosti opereme a uvaříme. Nakrouháme zelí, uvaříme s cibulí a kmínem v malém množství vody bez pokličky. Mouku rozkvedláme ve smetaně. Do smetany naléváme za stálého míchání trochu vařícího vývaru. Smetanu nalijeme do ostatního vývaru a za stálého míchání povaříme. Přidáme zelí a osolíme. Polévku nalijeme do polévkové mísy. K polévce podáváme celé vařené brambory nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|19. ledna 2014
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!