Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z hovězích jater

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra pokrájíme na malé nudličky, kořenovou zeleninu a cibuli na kostičky a osmažíme na polovině sádla. Zalijeme půl litrem vody a vaříme, až játra změknou. Pak vše rozmixujeme tyčovým mixérem. V druhém hrnci ze zbylého sádla a mouky uděláme jíšku, zalijeme zbývající vodou, dobře rozšleháme, osolíme a povaříme 20 minut. Přilijeme rozmixovanou játrovou směs, přidáme masox a chvíli povaříme. Při podávání sypeme polévku posekanou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!