Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z jarní zeleninky se špenátem, rýží a kuřecími játry

Autor receptu: miuka (33 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do studené vody vložíme oprané kuřecí skelety, nové koření a očištěnou zeleninu. Na mírném ohni vaříme asi 1,5h. Mezitím si očistíme drůbeží játra a uvaříme rýži. Vývar scedíme přes jemné síto, zeleninu nakrájíme a spolu s vařenou rýží, pokrájenými játry a listovým špenátem krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |15. května 2013
like Odpovědět
Skria|29. května 2013
Zajímavá kombinace chutě :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!