Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z jehněčího masa

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme, opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme rajčatový protlak, silně pálivou hořčici, jemně nasekanou petrželku, celerovou nať a dobře promícháme. Zalijeme vodou a necháme vařit. Když je maso hotové, zalijeme 1 l vody a přivedeme do varu. Teprve nyní přidáme nudle a necháme vařit asi 10 minut. Nakonec přidáme kousek prosoleného másla a dochutíme citronem. Podáváme teplé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!