Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z kachních drobů.

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • zelená petrželka
  • 1 lžička sůl
  • 1 kus bujon
  • 1/4 kus celer
  • drůbka z 1 kachny, 1 kus kachní
  • snítka, 1 kus libeček
  • malá, 1 kus mrkev
  • malý, 1 kus petržel
  • celý, 4 kusy pepř
  • 1/2 ks cibule

Pracovní postup:

Srdíčko, žaludek a krk opláchneme pod tekoucí studenou vodou. Droby vložíme do tlakového hrnce. Pokud nebudeme dělat játrovou zavářku, tak játra také. Zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme očištěnou a omytou kořenovou zeleninu, kuličky pepře, snítku libečku a kousek oloupané cibule. Hrnec uzavřeme a vaříme od bodu varu 30-40 minut. Vývar přelijeme do jiného hrnce. Krky obereme, srdíčko a žaludek nakrájíme na malé kousky, zeleninu také. Vývar ochutíme bujónem, nebo solí. Na závěr přidáme do polévky nakrájenou zelenou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |1. července 2013
lehké, rychlé, dobré ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!