Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z ovesných vloček a tvrdého sýra

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu a ovesné vločky uvaříme doměkka v osolené vodě.Připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme procezeným vývarem, okořeníme a přisolíme.Polévku zahustíme mlékem, žloutek rozředíme procezeným vývarem, okořeníme a přisolíme. Polévku můžeme zahustit také jemně nastrouhaným sýrem, nebo rozmícháme tvaroh nebo žervé na jemnou kaši s trochou mléka a před podáváním jako smetanu přilijeme.Vařit se už polévka nesmí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!