Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z rýže a zeleného hrášku

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži připravíme jako na rýžovou polévku. Světle žlutou jíšku zředíme zeleninovou polévkou a dobře povaříme. Pak přidáme udus. rýži, zelený hrášek zvlášť uvařený (v zimě sušený neb konzervovaný), udus. hříbky a ve studené polévce umíchaný žloutek. Polévku okořeníme tluč. květem a několika kapkami Maggiho kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!