Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z uzeného masa s jáhly

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme nadrobno a spolu s petrželí dáme vařit. Když začne vřít, přidáme do hrnce propláchnutí a spařené jáhly. Zvlášť usmažíme světlou jíšku z mouky a sádla, přidáme do polévky a necháme ještě důkladně povařit. Přidáme majoránku a podle potřeby dosolíme. Je-li polévka příliš hustá, zředíme ji vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!