Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní pomazánka "Gaspačo"

Autor receptu: zujali (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • NE OLIVOVÝ, 1 lžíce olej
  • 1/2 balení mletá paprika pálivá
  • 20 dkg anglická slanina
  • plnotučná, 2 lžíce hořčice
  • jemný, 1/2 balení kečup
  • 2 ks kyselá okurka
  • větší, 1 ks cibule
  • hlavička, 1-2 česnek

Pracovní postup:

Cibuli, česnek, okurky, slaninu umeleme a promícháme s paprikou, kečupem, olejem, hořčicí. Dáme do lednice na 24 hodin vychladit. V pevně uzavřené sklenici vydrží až týden. Já osobně nedávám 2 hlavičky česneku. Stačí 1 hlavička. Ale pokud to chce mít někdo hodně ostré a pálivé, tak ty 2 jsou tak akorát. Poznámka: Máme ji od přátel a ti jí říkají „Gaspačo“. I když vím, že gaspačo je úplně něco jiného

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!