Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z pečeného nebo vařeného masa se sardelovou pastou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zbylé pečené nebo vařené maso umeleme s cibulí, okurkou a kapií. Poté vmícháme podle chuti sardelovou pastu a pikantní hořčici. Podle vlastní chuti a fantazie můžeme přidat i worcesterskou omáčku, kečup nebo chilli omáčku. Podáváme s pečivem nebo mažeme na krajíčky chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!