Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z Romadúru - krajové jídlo

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Romadúr rozmačkáme v misce vidličkou a přimícháme máslo. Poté přidáme pokrájenou cibuli, osolíme, okořeníme a přilijeme pivo (dle potřeby), abychom získali pomazánku. Mažeme na tmavý chléb, lehce posypeme mletou paprikou, pažitkou či jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!