Dobře vyzrálý romadúr rozmačkáme vidličkou, přidáme máslo, trochu nasekané pažitky, podle chuti chilli a vše dobře utřeme. Podle chuti osolíme a mažeme na pečivo.
Dělali jsme v neděli / a trnuli, aby někdo nepřišel na návštěvu/- vůně bylo po celém bytě- ale byla to dobrotka jen jeětě jsme přidali cibulku+česnek-zakysanku a trochu tvarohu-dobrota!!!!
Odpovědět
roxana-zdena |11. března 2013
Šanelko, já to taky nemohla ani cítit - to chápu dodnes, ale manžel mi dal jednou ochutnat a nad jiné sýry není. Včera jsem o tom mluvila s tatínkem. Jeho děd a můj děda - z druhé strany si je dělali sami, jak tehdy muži nevařili, no prý děs, ta "vůně" ale ta CHUŤ !!!
Zemřeli zdrávi, ale skoro v 90ti letech, to dnešní politika nepotřebuje, tak "šup" hamburgery, Colu..
Odpovědět
roxana-zdena |11. března 2013
Večer bude k večeři, akorát mám trošku jiný sýr, ale to nevadí, kdyby něco, dám vědět:-)
Odpovědět
jana.h |10. března 2013
to vyskouším
Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dobrota
Odpovědět
šanela |8. března 2013
to zkusim, akorát děti a manžel asi utečou :-D
Odpovědět