Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z uzených bříšek lososa

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Mám ráda uzeného lososa, ne ty velké tenké pláty, ale malé filetky. Pokud se mi podaří u stánku koupit uzená lososí bříška a jeden filetek udělám pomazánku, neboť obsahují zdravý rybí tuk a není třeba dát tolik másla. Do misky dám změklé máslo, sýr, nadrobno rozsekanou cibulku, pepř, špetku soli, hořčici, lososí filet a rybí tuk z kůže. Uzená bříška zbavíme kůže, rybí tuk seškrábneme a dáme společně do misky. Kůži si rády dají domácí zvířátka. Vše řádně rozšleháme ručním šlehačem. Přidáme rybí omáčku a sójovou omáčku a znovu vyšleháme. Místo másla se může dát majonéza a pár kapek citronu a udělat jednohubky ozdobené petrželkou nebo zeleným od jarní cibulky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!