Staňte se našimi fanoušky na:

Pomerančová marináda s Dijonskou hořčicí na gril

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Marináda vystačí na 500 g masa, nejlépe doporučím kuřecí prsa. Maso si naporcujeme a nasolíme. Do uzavíratelné nádoby vymačkáme šťávu ze dvou pomerančů, přidáme 1 lžíci Dijonské hořčice a 1 lžíci nastrouhané kůry z pomeranče. Marinádu poctivě rozšleháme metličkou, aby se dobře rozmíchala hořčice. Maso naložíme na 24 hodin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |26. řijna 2014
Děkuji za hodnocení a přeji dobrou chuť ;-) Odpovědět
Annett |25. řijna 2014
zkusím, bezva 1+ Odpovědět
SimoneckaC |20. září 2014
Děkuji :-) Odpovědět
david.kruml.1 |28. července 2014
Skvělá kombinace chutí!!!! Odpovědět
petr.helman.5|25. řijna 2014
Rád vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!