Staňte se našimi fanoušky na:

Pomerančové bio palačinky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mléko smícháme s vejci a olejem, přidáme mouku, pudink a špetkou soli. Prošleháme na řidší těsto a necháme 20-30 minut odležet. Olejem vytřeme pánev, nalijeme tenkou vrstvu těsta a pečeme asi 5 minut z obou stran. Mascarpone (nebo ricottu) vyšleháme se zakysanou smetanou, cukrem a vmícháme vyšlehanou smetanu. Pomeranče (oloupané - bez bílé slupky) rozdělíme na měsíčky, palačinky naplníme mascarpone (ricottou) a rozdělíme na talíře. Nakonec přidáme kousky pomeranče, posypeme mandlemi a pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!