K bílkům přidáme 2/3 krystalu a ušleháme do tuhé pěny, žloutky vyšleháme se zbylou třetinou do lehké pěny. Bílky zlehka spojíme se žloutky, pak vmícháme mouku spolu s nastrouhanou pomerančovou kůrou a nakonec pomerančovou šťávu z 1/2 pomeranče. Těsto rozlijeme na plech, vyložený pečícím papírem (rozetřeme aso na výšku 4mm). Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 10 minut. Upečený plát položíme pečícím papírem vzhůru a z ještě vlažného papír oddělíme. Z korpusu vykrájíme kolečka podle velikosti papírových košíčků, pomerančovou šťávu svaříme s cukrem, solamyl rozmícháme ve vodě a vše povaříme. Kolečka slepíme džemem, na ně položíme dílky pomerančů a zalijeme polevou. po vychlazení je vložíme do košíčků a dozdobíme.