Sušenky nadrťte na malé kousky, prsty vmíchejte máslo pokojové teploty "na drobenku". Nasypte ji do máslem vymazané formy včetně okrajů (aby koláč držel tvar) a upěchujte. Dejte do trouby předehřáté na 160°C a asi za 5 minut vyndejte. Mezitím smíchejte mascarpone se žloutky, třtinovým i vanilkovým cukrem, pomerančovou šťávou i kůrou a vanilkovým pudinkem. Nakonec zlehka vmíchejte vyšlehané bílky, směs nalijte na těsto a nechte asi 5 minut odstát, aby se vstřebala do sušenek. Potom vraťte zpátky do trouby a pečte na 160°C dozlatova asi hodinu. Dejte do trouby rendlík s vodou, aby koláč nepopraskal. Na posledních 15 minut ještě ozdobte povrch cheesecaku plátky pomeranče a nechte zapéct. Po úplném vychladnutí dejte cheescake odležet do chladničky, nejméně na 8 hodin.