Odměříme 400 ml mléka a ve 4 lžících rozmícháme pudinkový prášek a 2 lžíce cukru. Ze zbylého mléka uvaříme klasický pudink. Za občasného promíchání necháme vychladnout. Polovinu másla a zbytek cukru utřeme do hladké pěny, zašleháme jedno po druhém vejce. Mouku smícháme s práškem do pečiva, espressem a kakaem a se zbylým mlékem přidáme do těsta. Formu na ovocný koláč vymažeme tukem a vysypeme moukou nebo krupicí. Těsto pak přelijeme do formy a pečeme 30 minut v hodně vyhřáté troubě (asi 220°C), upečený necháme vychladnout. Druhou polovinu másla utřeme do pěny, po lžících zašleháme pudink a přidáme 2 lžíce marmelády. Oloupané pomeranče, i bez bílé slupky, nakrájíme na plátky. Korpus koláče naplníme krémem a obložíme pomeranči, dáme na hodinu do chladu. Zbylou marmeládu ohřejeme a koláč potřeme, nakonec posypeme sekanými oříšky. Pokud nemáme po ruce mandlovou mouku, můžeme dát mouku polohrubou.