Staňte se našimi fanoušky na:

Pomerančový losos s tymiánem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Z půlky pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme s olivovým olejem a kořenící směsí, marinádou potřeme lososa ze všech stran, přidáme větvičku čerstvého tymiánu a necháme asi 5 minut odležet. Druhou půlku pomeranče nakrájíme na plátky a opečeme s připraveným lososem na grilu nebo na suché pánvi, asi 6 minut z každé strany. Nakonec můžeme lososa mírně osolit. Kořenící směs Citronový pepř můžeme nahradit směsí Losos CHEF CLUB (je výborná, ale dost drahá). Pokud lososa (nebo i jiné ryby) připravuji dětem, tak dávám směs bez glutamanu "Norský losos".

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!