PUNČ Uvařený čaj s rumem a pomerančovým likérem zahřejeme v hrnci a podle chuti přidáme cukr, za stálého míchání ohříváme, dokud se nerozpustí cukr. NEVAŘTE! Nalijeme do předem nahřátých sklenic, ozdobíme plátkem pomeranče a několika hřebíčky. KYTIČKY Přísady na tmavé těsto propracujeme a necháme hodinu odpočinout v chladu. Pak těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát, vykrájíme z něj kolečka, rozložíme je na plech s pečícím papírem na pečení a zapečeme 2 minuty na 200°C. Připravíme světlé těsto - ze změklého másla, obou druhů cukru a žloutků ušleháme bílou hmotu, do které vmícháme mírně nahřátou mouku. Těsto nastříkáme cukrářským sáčkem s řezanou trubičkou do tvaru kytiček na kolečka z tmavého těsta, středy naplníme marmeládou a vše dopečeme 5-10 minut na 200°C.