TĚSTO: 50g másla, 3 vejce, 100g moučkového cukru, 1 lžička strouhané pomerančové kůry, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 120g polohrubé mouky, 1/2 balíčku prášku do pečiva, 50g kandované pomerančové kůry, tuk na vymazání formy a hrubá moluka na vysypání formy NÁPLŇ: 100g meruňkové marmelády, 200g másla, 100g moučkového cukru, šťáva z 1 pomeranče, 50ml ovocného likéru Změklé máslo rozkrájené na kousky utřeme s cukrem do pěny. Postupně vmícháme žloutky, pomerančovou kůrua vanilkový cukr. Z bílků a soli ušleháme tuzhý sníh a zlehka ho vmícháme do žloutkové směsi. Přidáme mouku s práškem do pečiva, kandovanou pomerančovou kůru a propracujeme. Formu ve tvaru věnce vymažeme tukem a vysypeme moukou. Vlijeme do ní těsto a dáme do trouby vyhřáté na 160°, pečeme asi 40 minut. Z másla, cukru, pomerančové šťávy a likéru vymícháme hladký krém. Vychladlý korpus vyklopíme z formy a podélně rozřízneme. Spodní díl potřeme marmeládou a polovinou krému. Přiklopíme vrchním dílem a pak zlehka přimáčkneme. Povrch dortu potřeme zbylým krémem, posypeme nasekanými arašídy a dozdobíme kolečky pomeranče. Věnec uložíme na chladné místo zatuhnout.