Kuře po americku
100
2
4
1) Připravíme si špenátové pesto: 50 g špenátu dáme do hmoždíře a společně s pekanovými ořechy, česnekem, pecorinem, olivovým olejem a hrubozrnnou solí utřeme do pasty. 2) Připravíme si marinádu: smícháme balsamico, nasekaný rozmarýn, olivový olej, sůl a pepř. 3) Žampion chvíli povaříme a poté ho na 20 minut naložíme do marinády. 4) Hamburgerovou housku rozkrojíme a grilujeme řeznou stranou dolů. 5) Žampion osolíme, opepříme a také grilujeme. Po otočení na něm necháme rozpéct mozzarellu. 6) Oba díly housky pomažeme špenátovým pestem. Na spodní díl dále dáme lístky baby špenátu, žampion a na kolečka nakrájenou cibuli. Přiklopíme a podáváme.