Staňte se našimi fanoušky na:

Pošírované hrušky s čokoládou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme, ale stopky neodkrajujeme. Zespodu je zbavíme jádřince. Smícháme obě vína, pomerančovou kůru a koření a v této směsi povaříme hrušky 15 minut. Mezitím si rozpustíme čokoládu ve smetaně, přimícháme rum. Hrušky podáváme přelité čokoládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Základem úspěchu je kvalitní čokoláda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!