Staňte se našimi fanoušky na:

Pošírované nashi

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Cukr, skořici, citronovou kůru zalijeme 750 ml vody a mícháme, aby se rozpustil cukr. Poté přivedeme k varu, stáhneme plamen a vaříme 5 minut. 2) Přidáme nashi, nakrájené na čtvrtky, oloupané a zbavené jádřinců, a povaříme dalších 15 minut. 3) Do misky nebo skleničky dáme kopeček zmrzliny, na to jednu čtvrtinu nashi a zakápneme skořicovým sirupem, který jsme si uvařili.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |18. března 2015
Nashi je chuťově jemnější než hrušky Odpovědět
objev |13. února 2015
Můžeme použít i hrušky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!