Staňte se našimi fanoušky na:

Posvícenská sekaná

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do masa vmícháme dozlatova osmaženou drobně pokrájenou cibuli a všechny ostatní suroviny i koření. Rukama namočenýma ve vodě vytvarujeme šišku a dáme do pekáče. Její povrch uhladíme a potřeme bílkem, pečeme 10 minut asi na 220°C, pak stáhneme teplotu na 150°C a dopékáme tak dlouho, až je maso propečené a na povrchu má kůrčičku. Sekaná je dobrá jak teplá, tak studená.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |30. dubna 2015
Klasika Odpovědět
Estrella |7. srpna 2014
like Odpovědět
JIHOR |6. srpna 2014
super Odpovědět
krups|6. srpna 2014
vypadá pěkně, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!