Staňte se našimi fanoušky na:

Povidla s octem

Autor receptu: T (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyzrálá,třeba padaná jablka oloupeme,postrouháme na hrubém struhadle a smícháme s cukrem a octem.V porcelánové nádobě necháme do druhého dne stát a pak svaříme do sklovita. Dáme do skleniček,uzavřeme víčky a uložíme. Povidla s octem jsou trvanlivá a mají pěknou jasnou barvu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!