Staňte se našimi fanoušky na:

Povidlová náplň

Autor receptu: Martinka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Neslazená tuhá švestková povidla rozředíme horkou vodou,zvlašt tvrdá nakrájíme a rozvaříme.Podle chuti osladíme,a přidáme rum s citrónovou kůrou.Kořenníme podle libosti skořici a hřebíčkem nebo novým kořením.Vhodné do Koblih a různých taštiček, Brou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |15. prosince 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |16. července 2014
Miluju třeba povidlové honzovy buchty! Odpovědět
Marťula09 |9. července 2014
1*** Odpovědět
Proxi |8. února 2014
super :-) Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
do buchet ideální Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!