Mouku se solí prosejeme do velké mísy. Uprostřed utvoříme důlek, vyklepneme do něj vejce, přilijeme olej a za pomalého přilévání vody zaděláme vařečkou vláčné těsto. Rozdělíme ho na pomoučeném válu na dvě poloviny a každou rozválíme na placku silnou asi 2 cm. Sýr nakrájíme na kostičky. Zelí scedíme a překrájíme na menší kousky, česnek nakrájíme na jemné plátky. Jednu placku těsta rozválíme na obdélník, střed těsta pomažeme hořčicí, navršíme polovinu sýru a zelí. Náplň posypeme pepřem a plátky česneku, těsto zabalíme jako závin. Oba záviny přeneseme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme je rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky nebo třeba mletou sladkou paprikou. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme 30 minut dozlatova.