Staňte se našimi fanoušky na:

Pravé boloňské špagety

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci oleji a třech lžících másla osmahněte cibuli. Přidejte celer a mrkev, smažte dvě minuty. Vložte maso, rozmačkejte vidličkou, osolte a opepřete. Zalijte mlékem a povařte, až se mléko vypaří. Poprašte muškátem, zalijte vínem, promíchejte a nechte víno odvařit. Přilijte rajčata i s nálevem. Jakmile směs začne vřít, promíchejte ji a na co nejmírnějším plameni vařte bez pokličky do zhoustnutí. Je-li třeba, trochu podlijte. Promíchejte s těstovinami povařenými podle návodu na obalu na skus, přidejte zbývající lžíci másla a podávejte s parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ivulinda(Ivka) |12. května 2013
Pekne. Jen nevim jak se tady pridavaji body. Mas bodik+ 1 Odpovědět
Michi |11. května 2013
opravdu dokonalé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!